Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk modebrand tredobler bundlinjen

Billedet er fra Stine Goyas Instagramprofil.
Wednesday den 6 September 2017 kl. 06:04 af: Lise Møller Schilder

Fårene bliver skilt fra bukkene i modebranchen i disse år. Flere brands kæmper for livet, mens andre virkelig formår at udnytte opsvinget.

Det danske modebrand Stine Goya ser ud til at have knækket koden, for 2016/2017 har været et rigtig godt år for virksomheden.

Årsregnskabet viser, at Stine Goya tredobler sin bundlinje fra at ligge på 780.000 kroner i regnskabet for 2015/2016 til nu at ligge på 2,3 millioner kroner i det netop offentliggjorte regnskab for 2016/2017.

Virksomheden opgiver ikke omsætningen, men regnskabet viser, at bruttofortjenesten også er gået markant frem fra 5,8 millioner kroner til 9,4 millioner kroner.

Åbnede tredje butik

Regnskabet afslører ellers ikke meget om de fremtidige planer for Stine Goya. For godt et år siden afslørede salgschefen, Christian Lindrup, dog, at Stine Goya ønsker at åbne flere butikker i København. Det skete i december sidste år, hvor Stine Goya åbnede sin anden butik i København på Østerbro.  

Stine Goya har også en butik i Århus, men brandet har ikke meldt ud, om der er planer om åbningen af flere butikker. I forbindelse med butiksåbningen på Østerbro sagde administrerende direktør, Thomas Hertz, følgende til FashionForum:

- Jeg vil ikke udelukke, at der ikke kommer flere butikker, og vi er ikke afvisende over for nye byer og beliggenheder. Men jeg kan ikke sige præcis, hvor og hvornår det sker. Det afhænger af, om de rigtige lokaler bliver tilgængelige, og hvilke byer og lande, der viser potentiale.

LÆS OGSÅ: Dansk modebrand opkøbes af direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD