Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Dansk topchef er færdig hos internationalt modebrand

Foto: detailfolk.dkMonday den 11 September 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter en periode med faldende salg stopper en tidligere Bestseller-profil som topchef for en af Storbritanniens største modebrands.

Danske Anders Kristiansen er færdig som administrerende direktør hos det internationale modebrand New Look efter små fem år på posten. Det har virksomheden oplyst i en pressemeddelelse.

- Da New Look er på vej ind i en ny udviklingsfase, har vi efter indbyrdes aftale besluttet, at tiden er den rette til en ændring i virksomhedens ledelse, siger John Gnodde, bestyrelsesformand hos ejeren Brait SE.

New Look driver næsten 600 butikker med high street-tøj i Storbritannien, mens der ligger omkring 300 i resten af Europa og Asien. Men gennem den seneste tid har konkurrencen på det britiske marked fået salget til at falde, skriver flere engelske medier.

Fokus på Kina

Med Anders Kristiansen i spidsen skete der ellers en række store ændringer hos New Look.

Først og fremmest blev virksomheden for to år siden solgt til Brait SE - den sydafrikanske rigmand Christo Wieses’ investeringsselskab. Men den danske topchef nåede også at starte en satsning i Kina og introducere butikker udelukkende med herretøj, skriver avisen The Telegraph.

Gennem en stor del af karrieren har Anders Kristiansen haft fokus på Kina. Umiddelbart inden ansættelsen hos New Look var han vice-administrerende direktør hos Bestseller Fashion Group China, som dengang drev mere end 5500 butikker i landet. Det har Brancebladet Tøj tidligere beskrevet.

Før tiden hos Bestseller har Anders Kristiansen blandt andet været hos Staples China og Lyreco.

LÆS OGSÅ: Bestseller ansætter ny direktør hentet fra NikeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD