Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Her fortsætter fyret Hummel-direktør karrieren

Foto: detailfolk.dkFriday den 25 August 2017 kl. 10:25 - Kilde: Børsen

Efter en turbulent start på året er Søren Schriver - den tidligere Hummel-direktør - nu en del af bestyrelsen hos et kendt brand.

Søren Schriver kom for alvor i mediernes søgelys tidligere på året, da han efter 24 år som direktør blev bortvist fra Hummel og politianmeldt for svindel.

Nu fortsætter han karrieren som nyt medlem af bestyrelsen hos Lakrids by Johan Büilow. Det skriver Børsen.

- Vi har naturligvis været bekendt med sagen og sagens karakter. Vi har fulgt den i pressen og selvfølgelig fået Sørens version af sagen. På den baggrund har vi valgt at tilbyde Søren medlemsskab af bestyrelsen, og det er vi glade for, at han har sagt ja til, udtaler bestyrelsesformand Tue Mantoni til avisen.

Lakrids by Johan Bülow sælger lakrids i 20 lande og har egne butikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland. I 2016 solgte Johan Bülow størstedelen af sin forretning til en kapitalfond, og i juni kom det frem, at han stoppede som administrerende direktør for at blive kreativ direktør, hvilket Detailfolk har berettet om.

I årsregnskabet for 2016 lyder bruttofortjenesten hos Lakrids by Johan Bülow på 65,5 mio. kroner - et minimal fald i forhold til året før. Det samlede resultat dykkede med over to mio. til 13,7 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Lakridskonge træder tilbage

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD