Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Modegigant optrapper igen dansk satsning: Åbner genbrugsbutik

SÅDAN FUNGERER ZIRCLE

- Alle produkter på netbutikken har tidligere været ejet af Zalandos kunder.

- Kun kunder i de lande, hvor Zalando har indført en trade-in-fukntion, kan indlevere brugt tøj og modetilbehør.

- Alle produkter gennemgår en kvalitetskontrol: Først vurderes produktet på billeder, som kunden har uploadet og siden vurderer Zalando produktetet, når det er modtaget.

- Udvalget omfatter både brands, som er tilgængelige på Zalando, og brands, som på nuværende tidspunkt ikke er tilgængelige på Zalandos platform.

Kilde: Zalando

Thursday den 18 February 2021 kl. 09:55 af: Kristian Holgersen

Efter stigende efterspørgsel skruer en modegigant, hvor Anders Holch Povlsen er storaktionær, op for aktiviteterne på det danske marked.

For ganske få måneder siden indførte Zalando konceptet Connected Retail på det danske marked, som gjorde det muligt for tøjbutikker at handle direkte med millioner af brugere på modegigantens platform.

Og nu bliver der igen trappet op for aktiviteterne. Det sker med lanceringen af Zircle i Danmark og Sverige, skriver Zalando i en pressemeddelelse.

Zircle er en secondhand-butik på nettet, hvor kunderne kan gå på jagt efter brugt tøj, som tidligere har tilhørt Zalandos kunder.

- Vi er meget glade for at udvide Zircle til Sverige og Danmark og tilbyde nordiske forbrugere en secondhand-oplevelse med det højeste niveau af bekvemmelighed, siger Mareike Hummel fra Zalando. Hun bærer titlen director UX Recommerce.

- I løbet af de sidste to år siden lanceringen af Zircle i Tyskland og ekspansionen i Europa, har vi samlet mange erfaringer, der har været med til at forbedre kundeoplevelsen, når man handler på Zircle, fortsætter Mareike Hummel.

Ifølge Zalando er efterspørgslen på secondhand-tøj stigende, modegiganten har selv foretaget en undersøgelser, der viser, at cirka halvdelen af danske og svenske forbrugere overvejer at købe brugt modetøj inden for de næste seks måneder.

Danske butikker strømmer til

Siden connected retail-konceptet blev indført på det danske marked, har Zalando mærket stor interesse fra landets fysiske tøjbutikker.

I sidste uge var 60 butikker tilmeldt, men antallet ventes at stige markant. Sådan lyder meldingen fra konceptets tekniske direktør - Søren Johansen - i et interview med Børsen.

- Vi er kun lige kommet i gang i Danmark. Vores danske salgschef startede først forrige mandag, men bare den seneste uge har vi fået 300 henvendelser. Hvis vi i første kvartal når op på 200 tilsluttede danske butikker, så vil det være rigtig godt, siger han til avisen.

Danske Anders Holch Povlsen - som er bedst kendt som ejer af modekoncernen Bestseller - er storaktionær i Zalando, hvor han sidder på lige over 10 procent.

LÆS OGSÅ: Topchef forlader Zalando før tid: Nu gælder det hustruens karriereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD