Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kunder skriger efter en særlig del af sortimentet: Zalando reagerer

Friday den 9 October 2020 kl. 10:58 af: Kristian Holgersen

Stigende efterspørgsel har fået modegiganten Zalando, der har Anders Holch Povlsen som storaktionær, til at satse på bæredygtig mode.

Modegiganten Zalando oplever lige nu en massiv interesse for bæredygtige produkter.

Blandt de mange kunder, som klikker forbi Zalando, ender 40 procent med at lægge bæredygtuge produkter ned i den digitale indkøbskurv. Det er mere end en fordobling i forhold til begyndelsen af året.

For at holde trit med efterspørgslen bliver sortimentet på det bæredygtige område udvidet markant, så det fremover tæller over 60.000 varer. Tidligere havde kunderne blot 27.000 varer at vælge imellem, skriver Zalando i en pressemeddelelse.

- Vi har oplevet ekstraordinær vækst i efterspørgslen på mere bæredygtig mode siden starten af året, siger Rubin Ritter, Zalandos co-CEO. Han fortsætter:

- Ifølge en ny intern undersøgelse, giver 34 procent af vores kunder udtryk for, at bæredygtighed er blevet vigtigere for dem som følge af coronapandemien. Med denne stigende interesse for bæredygtighed for øje er der et behov og momentum for forandring, og der er brug for, at modebranchen ændrer sig.

Tidligere på året lancerede Zalando desuden en afdeling for second hand-tøj, som dog i første omgang ikke er tilgængelig for danske kunder.

Meldingen om satsningen på bæredygtighed kommer i halen på en opjustering af forventningerne til hele regnskabsåret. Ifølge Ritzau sigter Zalando efter en toplinje-vækst på 20-22 procent (tidligere 15-20 procent), mens resultatet af driften også står til at stige betydeligt.

Danske Anders Holch Povlsen - ejer og topchef i Bestseller - har en større ejerandel i Zalando.

LÆS OGSÅ: Millioner af nye kunder strømmer til Zalando - men aktien falderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD