Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Holch Povlsen scorede den store gevinst på Zalando-aktien

Foto: Zalando.dkFriday den 1 March 2019 kl. 08:59 af: Lise Møller Schilder

Zalando fremlagde et regnskab, som var en smule bedre end ventet. Det fik aktien til at stige med 24 procent, hvilket forgyldte ejerne.

Den tyske modegigant Zalando har den seneste tid været i en del modvind. I september sidste år måtte selskabet nedjustere forventningerne til årsregnskabet, hvilket fik aktien til at gå kraftigt tilbage.

Nu viser det sig så, at regnskabet ikke blev helt så ringe som ventet. Det fik aktien til at stige meget kraftigt kort efter. Torsdag lukkede aktien med en stigning på 23,73 procent, skriver Business.

Den store stigning betyder, at Bestseller-direktør, Anders Holch Povlsen, som er storinvester i Zalando med mere end 25 millioner aktier, gik ud af torsdagens markedet med en gevinst på 143 millioner euro, hvilket svarer til lidt over 1 milliard kroner. Det skriver Børsen.

2018-regnskabet endte med en omsætning på 5,39 milliarder euro. Det er en smule bedre end forventningen fra analytikerne, som lå på 5,37 milliarder euro.

Selskabet lander et driftsresultat (EBIT) på 173,4 millioner euro i 2018. Det svarer til en EBIT-margin på 3,2 procent. I 2017 landede driftsresultatet på 215,1 millioner euro, hvilket svarede til en EBIT-margin på 4,8 procent.

LÆS OGSÅ: Zalando falder voldsomt i værdi efter nedjusteringFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD