Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef forlader Zalando før tid: Nu gælder det hustruens karriere

Foto: ZalandoWednesday den 9 December 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Selvom ansættelseskontrakten gælder helt til 2023, så stopper en af topcheferne i Zalando allerede til næste år.

En af de tre topchefer i Zalando - Rubin Ritter - har netop meldt ud, at han vil forlade sin post hos den enorme modebutik på nettet til næste år.

Dermed bliver ansættelseskontrakten, som løber helt frem til 2023, brudt et par år før tid, skriver Zalando i en pressemeddelelse.

- Min beslutning er taget på baggrund af mange måneders overvejelse. Efter mere end 11 fantastiske år, hvor Zalando har været min topprioritet, føler jeg, at det er på tide at give mit liv en ny retning, siger Rubin Ritter og fortsætter:

- Jeg vil bruge mere tid på min voksende familie. Min kone og jeg er enige om, at de kommende år skal handle mere om hendes professionelle ambitioner. Og med hensyn til min egen fremtid er jeg ivrig efter at udforske nye interesser ud over Zalando.

Svært at undervurdere hans betydning

Siden 2010 har en trio bestående af Robert Gentz, David Schneider og Rubin Ritter været fælles om at drive Zalando som adm. direktører. Dengang var der blot tale om en mindre start up-virksomhed.

- Da vi begyndte at sende de første sko til vores kunder fra kælderen på vores kontor, vidste vi ikke, hvor rejsen ville føre os, siger Robert Gentz.

- Det er umuligt at overdrive Rubins indflydelse på Zalandos succes. Vi vil savne ham som en strategisk tænker og leder, siger han.

Fra næste år er det planen, at den resterende duo vil fortsætte med at stå for den daglige drift.

Zalando, der har danske Anders Holch Povlsen som storaktionær, kunne i årets tredje kvartal bogføre en omsætning på 1,8 milliarder euro - en stigning på 21,6 procent.

LÆS OGSÅ: Zalando ruller koncept ud til danske tøjbutikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD