Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Zalando køber selskab bag virtuelle prøverum

Foto: Zalando
Monday den 19 October 2020 kl. 06:00 af: Redaktionen

De store modegiganter på nettet har især en bestemt udfordring. Den forsøger Zalando nu at løse gennem opkøb af tech-virksomhed.

Selvom alle de store tøjbutikker på nettet har grundige guides, der hjælper kunderne med at bestille trøjer og bukser i de rigtige størrelser, så er det ikke helt som at have fysiske prøverum til rådighed.

For at gøre kundeoplevelsen bedre på nettet har modeplatformen Zalando netop opkøbt softwarevirksomheden Fision, som har udviklet en løsning, der kan hjælpe kunderne med at prøve tøj virtuelt.

Gennem en app, der blandt andet virker som en kropsscanner, kan brugerne få et mere præcist indtryk af pasform og størrelse.

- Vi er konstant på udkig efter nye teams og teknologier, der kan hjælpe os med at give vores kunder den bedste oplevelse, siger Jim Freeman. Han er Chief Technology Officer hos Zalando.

- Vi vil fortsætte med at investere i at styrke den tekniske side af Zalando i bestræbelserne på at blive førstevalget, når det gælder modeindkøb i hele Europa, fortsætter han.

Samtidig er det meningen, at de forskellige modebrands skal drage nytte af den data, kunderne af skaber, når de bruger teknologien fra Fision. Det kan give en dybere forståelse af, hvor godt deres varer passer målgruppen.

Danske Anders Holch Povlsen - ejer og topchef i Bestseller - har en større ejerandel i Zalando. Han kan glæde sig over, at forventningerne til regnskabsåret netop er blevet opjusteret. Toplinjen ventes at gå frem med 20-22 procent (tidligere 15-20 procent), mens resultatet af driften også står til at stige betydeligt.

LÆS OGSÅ: Kunder skriger efter en særlig del af sortimentet: Zalando reagererFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD