Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Iværksætter åbner snart sin fjerde butik

Thursday den 27 May 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

På kort tid har dansk iværksætter fået godt gang i satsningen på fysiske smykkebutikker. Den seneste bygger på et nyt koncept.

I 2019 åbnede iværksætteren Charlotte Biehl sin første flagskibsbutik efter næsten 10 år i branchen.

Siden har hun åbnet to yderligere butikker under navnet ByBiehl, og snart er den fjerde i rækken klar til at slå dørene op for de første kunder.

Butikken ligger i stormagasinet Magasin Du Nord i København og går nye veje, forklarer Charlotte Biehl i en pressemeddelelse.

- Jeg har en klar opfattelse af, at en butik ikke ”blot” skal være en butik, hvis den skal trække folk til. Vores butikker skal kunne tilbyde noget andet, end det vi kan tilbyde digitalt siger Charlotte Biehl og fortsætter.

- Vi er blevet så dygtige til at sælge varer online, at hvis vi skal lokke kunderne forbi en butik, skal det være fordi de fysiske butikker skal kunne tilbyde noget helt særligt.

Derfor kommer butikken i Magasin til at have fokus på at optimere købsoplevelsen, lyder forklaringen fra ByBiehl. Som noget nyt får kunderne blandt andet mulighed for at sætte mere personligt præg på smykkerne, mens der også bliver sat fokus på bæredygtighed.

Charlotte Biehl grundlagde virksomheden i 2010 og sælger smykker gennem mere end 300 detailkunder både herhjemme og i udlandet.

LÆS OGSÅ: Smykkebrand tager hul på international detail-strategiFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD