Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Mio-underskud og fyringer - dansk smykkevirksomhed vil sælge

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 16 januar 2019 kl. 09:17 - Kilde: Business

Dansk smykkefirma leder efter købere, som kan hjælpe firmaet, der på et år er gået fra overskud til tocifret mio-underskud.

Ingen er sikre i den danske detailbranche. Et år kan det gå udmærket for en virksomhed, og det næste år kan være helt katastrofalt.

Sådan er det gået for smykkefirmaet Dyrberg/Kern. Selskabets regnskab for 2017/2018 afslører et underskud på 37 millioner kroner og en negativ egenkapital på 36 millioner kroner. Det skriver Business.

Selskabet sælger smykker og ure, primært rettet mod kvinder. Resultatet sidste år var på godt en million kroner, men konkurrence fra detailgiganter som H&M og Zara har slået bunden ud af firmaet, forklarer adm. direktør Henning Kern.

Dyrt at nedjustere

Direktøren har besluttet, at selskabet skal fokusere på fire til fem markeder frem for de nuværende 30 markeder.

- Vi har valgt at trække os fra egen retail. Derudover har vi valgt at gå ud af vores travel retail-forretning. Det er der nogle meget store engangsomkostninger forbundet med, så resultatet er sådan set ikke overraskende for os, siger Henning Kern til Business.

Virksomheden har desuden reduceret antallet af medarbejdere fra 59 til 31. Ud over H&M og Zara er det også konkurrencen fra netbutikker, som har presset virksomheden. Dyrberg/Kern leder derfor efter investorer.

- Det kræver, at det er den rigtige partner. Det skal ikke bare være en kapitalfond. Det skal være et partnerskab med nogle, der har noget knowhow og nogle penge og er interesserede i at drive det videre, og vi har selv et stort ønske om at blive, siger Henning Kern.

LÆS OGSÅ: Krise hos dansk kæde: Lukker 15 butikker

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD