Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"6 tips til at gøre din webshop mere brugervenlig"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Økonomisk trængt smykkekæde får ny topchef

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 12 marts 2019 kl. 09:03 - Kilde: Fashion Forum

Grundlægger stopper som administrerende direktør. Hun giver pladsen videre til en profil, der tidligere har været i Hummel og Ecco.

Den danske smykkekæde Pilgrim, som lige nu slås med et tocifret millionunderskud og en negativ egenkapital, har fundet en ny topchef.

Ejeren og grundlæggeren af Pilgrim, Annemette Markvad, giver direktørstolen videre til Christian Broe i denne måned. Han skal være med til at løfte virksomheden, skriver Fashion Forum.

Christian Boe har gennem flere år haft ledende stillinger hos Ecco og Hummel, hvor han blandt andet var ansvarlig for den globale marketingstrategi, fremgår det af LinkedIn.

- Vi har fundet en CEO, som kan se vores potentiale som brand og socialt ansvarlig virksomhed, siger Annemette Markvad i en pressemeddelelse ifølge Fashion Forum. Hun fortsætter som kreativ direktør.

- Christian Broe er en ambitiøs og moderne leder og meget dygtig forhandler med et særligt blik for, hvad det kræver at bygge og udvikle brands på de internationale markeder, fortsætter hun.

Trods et underskud i 2017/18 på 17,5 millioner kroner og en negativ egenkapital på 13,8 millioner, så kunne Pilgrim melde om god udvikling i sine salgskanaler. Derfor lyder forventningen på et overskud i det indeværende regnskabsår, skriver Børsen.

LÆS OGSÅ: Mio-underskud og fyringer - dansk smykkevirksomhed vil sælge

Læs hele artiklen på Fashion Forum


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD