Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk vinder pris efter kaotisk udrulning på svært marked

JYSK I RUSLAND

- To gange har Jysk haft franchisebutikker på det russiske marked, som måtte lukke ned igen.

- Det skete senest i 2007, hvor en tidligere direktør for Larsen Rejser måtte opgive at drive forretning i det enorme land.

- I midten af halvfemserne nåede Jysk op på 18 franchisebutikker i Rusland. De sidste lukkede i maj 1998.

Kilder: Jysk & Børsen

Tuesday den 30 March 2021 kl. 11:58

Den tredje satsning på det russiske marked starter godt for Jysk, som netop har modtaget en pris for at være Best New Retailer i landet.

Jysk har modtaget en pris for udrulningen af butikker i Rusland, som ellers har været et svært marked for den danske boligkæde.

Ved prisuddelingen Retail Estate Awards i Rusland endte Jysk med at vinde i kategorien Best New Retailer of the Year 2020 foran H&M-brandet & Other Stories og discountkæden Chizhik. Det skriver det interne medie GoJysk.com.

Tidligere er to forsøg på at starte op med franchisebutikker i Rusland mislykkedes, og da Jysk i sommeren 2020 gav det store marked mod øst et forsøg mere med egne butikker, var det under svære forhold.

- Det har været den mest kaotiske landeåbning i mine 25 år i Jysk, sagde Jan Bøgh til WoodSupply i oktober. Han er topchef i Jysk.

Normalt sender Jysk erfarne medarbejdere afsted til nye butikker som en slags fødselshjælpere. På grund af coronakrisen var det ikke en mulighed denne gang, og så stod de russiske butikker “på herrens mark,” som Jan Bøgh formulerer det.

Men kunderne endte med at tage godt imod Jysk.

- Vi var det første land til at åbne uden fysisk tilstedeværelse og hjælp fra kollegaer fra andre Jysk-lande, og det gjorde vores åbning noget mere udfordrende, sagde landechefen i Rusland, Igor Raić, sidste år til Go Jysk.

- Al vores personale er nyt, så der er stadig mange ting, vi skal lære. Jeg synes dog, at teamet gør det godt, og vi er på rette vej, fortsatte Igor Raić.

LÆS OGSÅ: Jysk laver film om vejen til de seneste års succesFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD