Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Jysk laver film om vejen til de seneste års succes

Foto: Jysk/PRTuesday den 16 March 2021 kl. 11:50 - Kilde: Dansk Markedsføring

Lidt af den jyske beskedenhed bliver pakket væk: I en otte minutters film fortæller Jysk-kæden nemlig om de seneste års gode resultater.

I 2014 begyndte boligkæden Jysk at arbejde med en ny strategi, hvor et af hovedmålene var at give kunderne et bedre indtryk af brandet.

Efter syv år kan Jysk se tilbage på en række gode resultater: Kvalitetsopfattelsen er steget, mens salget er vokset med 29 procent siden regnskabsåret 2014/15. Det skriver Dansk Markedsføring.

Den vellykkede eksekvering af strategien bliver gennemgået i en ny film på otte minutters varighed, hvor den adm. direktør i Jysk - Jan Bøgh - lægger ud med at stille spørgsmålet Hvordan forbedrer man de bedste resultater nogensinde?

- Vores grundlægger, Lars Larsen, lagde fundamentet for en stærk og langtidsholdbar virksomhed med et koncept med små butikker, fokus på de rette produkter til den rigtige pris og en villighed til at tage chancer, siger Jan Bøgh til Jysks eget nyhedsmedie, GoJysk.

- Det kendetegner stadig JYSK i dag. For at vokse og for at udvikle organisationen fokuserer vi på at lægge stærke strategier, så JYSK kan blive ved med at være attraktiv, skarp og dynamisk for både kunder og medarbejdere, siger han Bøgh.


Se filmen fra Jysk HER


LÆS OGSÅ: Jysk-familien jagter opkøb: Man skal ikke lade en god krise gå tabt

Læs hele artiklen på Dansk Markedsføring


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD