Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk fejrer sølvbryllup med uddannelsespartner

Foto: JYSKThursday den 26 January 2017 kl. 10:39 af: Dennis Clausager

Mere end 3300 elever er blevet uddannet i de 25 år, hvor Jysk har haft et nært samarbejde med erhvervsskolen Tradium.

Meget er ændret i detailbranchen, og det gælder også elevuddannelserne igennem de seneste 25 år. Men for Jysk har én ting ikke ændret sig. Det er fortsat erhvervsskolen Tradium i Randers, der er uddannelsespartner for Jysk, og samarbejdet kan derfor fejre sølvbryllup den 1. februar 2017.

Fra vandrerhjem til Spa

En af dem, der var med til at grundlægge elevuddannelsen, er Jørgen Olsen, uddannelsesleder på JYSK Academy, som elevuddannelsen i dag hedder.

- Jeg kan stadig huske, at vores første elever fik undervisning på et nedlagt vandrerhjem i Strandby ved Farsø. Da det blev for småt, lejede vi os ind i Brugsens gamle lokaler, og i dag holder vi til på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor eleverne både har adgang til fitness, badeland og bowlingbaner, når de ikke får undervisning, fortæller Jørgen Olsen.

Det meste af uddannelsen, som varer to år, foregår i Jysk-butikkerne, men opholdene på Himmerland Spa & Resort er naturligvis populære, lyder det fra Jørgen Olsen.

- Det har vist sig at være en stor succes, at vi har en meget praksisnær uddannelse, hvor eleverne prøver kræfter med virkeligheden. De seneste år har eleverne også overtaget en håndfuld butikker nogle dage, så de selv har stået med ansvar for butikken. Vi tager dem også med på en international studietur, så de kan opleve butikker i udlandet. Det giver dem alt sammen virkelig meget, siger Jørgen Olsen.

Fantastisk rejse

På erhvervsskolen Tradium i Randers er den administrerende direktør Lars Michael Madsen naturligvis stolt over at kunne fejre 25-års jubilæum med Jysk.

- Det er en fantastisk rejse, Tradium har været på sammen med Jysk, der jo har udviklet sig til en verdensomspændende forretning. Man skal være oppe på dupperne, når man samarbejder med Jysk, der er særdeles professionel, og en virksomhed, der ved, hvad den vil. Jysk er en af de mest succesfulde virksomheder i Danmark. Den historie er vi stolt af at være en lille del af, siger Lars Michael Madsen.

Siden 1992 er uddannelsen blevet en af landets mest eftertragtede, og sidste år søgte omkring 2.100 om optagelse på en af elevuddannelsens 120 årlige pladser. Ca. 60-70 procent af eleverne fortsætter deres karriere i Jysk efter elevtiden.

LÆS OGSÅ: Detailbranchen bør stå sammen om elevuddannelser
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD