Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Detailelever skal til eksamen i JYSK

Foto: JYSKWednesday den 4 March 2015 kl. 11:30 af: Freja Thorbech

Dynekæden er valgt som casevirksomhed ved eksamenerne på de merkantile erhvervsuddannelser.

Når tusindvis af elever på de merkantile erhvervsuddannelser skal til prøver mellem 1. april 2015 og 31. marts 2016 bliver det med JYSK som omdrejningspunkt. 

Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har nemlig valgt dynekæden som case ved caseprøverne i grundfagene dansk, engelsk, erhvervsøkonomi, samfundsfag, andet fremmedsprog, it samt salg og service i det merkantile grundforløb.

De merkantile casevirksomheder bliver udpeget efter parametre som geografisk spredning, en interessant historie, et internationalt element og om de er interessante praktikvirksomheder for eleverne. De seneste år har blandt andet ECCO og HTH været casevirksomheder

Udpeget for anden gang

Det er anden gang, at JYSK bliver udvalgt, og dermed er det første gang nogensinde, at en virksomhed er blevet valgt som case to gange. Første gang JYSK var på skemaet var i 2005.

- I JYSK arbejder vi benhårdt på at være en attraktiv og spændende arbejdsplads. Og det er naturligvis et stort skulderklap, at Undervisningsministeriet har valgt os igen, siger uddannelseschef i JYSK, Jørgen Olsen, i en udtalelse.

Prøverne er bygget op omkring et antal ukendte caseopgaver, der kobler fagets kompetencer med praksis i virksomheden, og JYSK har samarbejdet med Kvalitets- og tilsynsstyrelsen om at oprette en stor materialebank, der kan danne grundlag for opgaverne.

Den første JYSK-butik åbnede i Danmark i 1979, og i dag har JYSK GROUP over 2.200 butikker og 19.000 medarbejdere i 37 lande. Virksomheden har uddannet detailelever gennem de seneste 25 år.

LÆS OGSÅ: Årets detailelev: ”Det er nemmere at bede om tilgivelse end at bede om lov”Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD