Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Blogger: Detailbranchen bør stå sammen om elevuddannelser

Foto fra Dansk Supermarked, som netop har netop lanceret et Business College
Foto: Dansk SupermarkedWednesday den 10 February 2016 kl. 09:05 af: Søren Duran Duus

Stifter af detailfolk.dk, Dennis Clausager, kommer i et nyt blogindlæg med løsningsforslag til, hvordan jagten på nye elever kan optimeres.

- I min optik handler det om at finde og fortælle de mange forskellige inspirerende menneskelige historier, der er i branchen. Både historier fra profiler, der med baggrund i en detailkarriere i dag sidder i topstillinger eller har skabt en global detailkæde, men i lige så høj grad de mange historier fra ’gulvet’ fra de personer og personligheder, der stortrives med en hverdag inden for retail af mange individuelle årsager.

Sådan skriver stifter af detailfolk.dk, Dennis Clausager, i et blogindlæg.

Det sker i forbindelse med, at jagten er gået ind på at finde årets elever til de mange forskelligartede uddannelser, også i detailbranchen.

Kampen om at tiltrække eleverne er hård, og forskellige kæder har i år lanceret nye tiltag i forsøget på at tiltrække de bedste og mest kvalificerede elever. Jysk frister eksempelvis nu med en studietur til udlandet, mens Dansk Supermarked netop har netop lanceret et Business College.

- For hånden på hjertet så er det ikke just blevet mere attraktivt at overveje en karriere i detailbranchen de senere år. Fordomme og historier om lav løv, sure kunder, krise og nedgangstider har sammen med en liberaliseret lukkelov og nye adgangskrav til erhvervsskolerne gjort det mere end vanskeligt at få et positivt budskab ud om detailuddannelsens fortræffeligheder, fremhæver Dennis Clausager i sit nye blogindlæg.

Læs hele Dennis Clausagers blogindlæg HERFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD