Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dagrofa: Vi sætter nye standarder for elevuddannelse

Foto: Dagrofa.dkTuesday den 9 February 2016 kl. 11:31

- Vi har taget det første skridt mod at blive Danmarks førende uddannelsesorganisation inden for detail, lyder det fra Dagrofa.

Med en ny og styrket uddannelse kan elever i Dagrofas butikker specialisere sig i akademifag, der giver adgang til internationale studier.

Det oplyser detailhandelskoncernen Dagrofa.

Elevuddannelsen er skabt i samarbejde med erhvervsskolen Tradium for at ruste medarbejderne til fremtiden i butikkerne.

Dermed har Dagrofa med egne ord taget det første skridt mod at blive Danmarks førende uddannelsesorganisation inden for detail.

- Vi ønsker at uddanne fremtidens ledere og specialister til et helt nyt niveau. Det betyder, at vores elever kan se frem til et skoleophold, der stiller store krav. Men samtidig bliver eleverne understøttet individuelt, og hele opholdet gøres sjovt og levende. Det gør vi for at sikre os, at færrest muligt falder fra uddannelsen, siger HR-direktør i Dagrofa, Ditlev Piper, i en meddelelse til pressen.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked åbner Business College

Specialistspor på akademiniveau

For at sikre fremtidens butikker medarbejdere tilbyder Dagrofa en elevuddannelse med specialistspor på akademiniveau, hvor der vælges ét akademifag inden for salg, ledelse eller konceptstyring.

- Uddannelsens formål er at dygtiggøre eleven bedst muligt, så han eller hun kan målrette sin uddannelse og begynde en karrierevej allerede under sin elevtid. Dagrofa og detailhandlen har brug for dygtige medarbejdere nu og i fremtiden, siger Ditlev Piper.

Dagrofa-koncernen omsætter for cirka 20 milliarder kroner om året og beskæftiger cirka 7.000 ansatte. Koncernen består i dag af profilhusene Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand, Let-Køb samt Foodservice Danmark og Dagrofa Logistik.

LÆS OGSÅ: Jysk jagter elever - tilbyder studietur til udlandetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD