Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Irma-butikschefer laver tilbudsavis

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 24 september 2013 kl. 10:20 af: Freja Thorbech

Nogle gange kan der være langt fra butik til hovedkontor, og tilbudsaviserne er ingen undtagelser. Det prøver Irma nu at gøre op med.

Når næste uges tilbudsavis fra Irma lander i postkassen, vil den se lidt anderledes end vanligt.

Det er nemlig ikke de sædvanlige marketingmedarbejdere på hovedkontoret, der har produceret den. I stedet har supermarkedskæden ladet syv butikschefer fra Irma-butikker forskellige steder i landet skabe deres egen avis.

Irmas kunder er nemlig ikke ens, og nu får de enkelte butikschefer så chancen for at lave en avis til lige netop deres kunder. 

- Fælles for alle 81 Irma-butikker er god service og kvalitet. Vores eksperiment med avisen tydeliggør, at god service og kvalitet også er at kende sine kunder og tilpasse sig lokalt. Det er en styrke ved Irma i forhold til discountkæder, hvor sortimentet er det samme i alle butikker, siger kædedirektør i Irma, Jesper Uggerhøj, i en udtalelse.

Fra økologi til bearnaisesovs

Det er butikschefer fra Irma-butikker i Birkerød, Vedbæk, Valby, Østebro, Christianshavn, Køge og online-butikken, irma.dk, der har været med til at skabe næste uges tilbudsavis.

Og selvom der ikke umiddelbart er langt imellem de forskellige butikker rent geografisk, så er der stor forskel på kundernes præferencer. På Christianshavn er de økologiske varer et hit, mens det er udskårne bøffer og Irmas bearnaisesovs, der lander i kurven i hos kunderne i Køge.

Tidligere har kæden også ladet de kvindelige medarbejdere lave en mere feminin avis, mens de mandlige medarbejdere fik lov til at lave en maskulin ditto. Også eleverne har også tidligere fået lov at skabe deres egen utraditionelle tilbudsavis.

LÆS OGSÅ: Medarbejdere på slap line i Irmas tilbudsavisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD