Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Medarbejdere på slap line i Irmas tilbudsavis

Foto: detailfolk.dkTuesday den 25 September 2012 kl. 15:10 af: Mette Winkler

For to år siden lavede Irmas kvindelige medarbejdere en tilbudsavis, sidste år gjorde mændene. I år er det elevernes tur. Læs hvordan det går.

Irmas nye generation har overtaget ansvaret for denne uges tilbudsavis. 7 elever står bag overskifter som ”Med en superlækker ribeye er scoremiddagen hjemme”, ”Det er bare så fedt at se vaniljekornene i en citrontærte” og ”Hvis jeg var direktør i Irma, skulle der være obligatorisk fredagsbar den sidste fredag i hver måned”.

Ideen til at lade andre end avisens faste medarbejdere overtage tilbudsavisen startede to år tilbage, da Irma lod kvindelige medarbejdere stå for avisen i en uge.

- Det medførte så, at en gruppe mandlige butikschefer året efter krævede, at de stod for en avis. Det blev to meget anderledes og dybt inspirerende aviser, siger marketingchef i Irma, Gitte Matzen.

Elever med passion

Fælles for de syv elever, der står bag tilbudsavisen, er, at de er ansat og i gang med Irmas elevuddannelse. Derudover har de passion for god mad og kvalitet, og der er et portræt med dem alle i avisen, hvor de præsenterer deres favoritvarer i Irma.

Ifølge Gitte Matzen har initiativet været en succes.

- Personligt synes jeg, at eleverne slår os alle, fordi deres avis brænder af passion, glæde og entusiasme. Det rører én og det lover så godt for fremtiden, siger Gitte Matzen.

Ugen sluttes af med fredagsbar i 82 Irma-butikker mellem kl. 16 og 18.
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD