Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Direktør forlader Irma til fordel for konkurrent

Foto: morguefile.comMonday den 3 June 2013 kl. 10:02 af: Freja Thorbech

Irma må nu sige farvel til en af kædens direktører, der har forladt sit job til fordel for et job hos en konkurrerende kæde.

Irma-skjorterne i skabet bliver nu skiftet ud med en ny Føtex-garderobe for tidligere salgs- og personaledirektør i Irma, Jan Larsen.

Fra 1. juli tiltræder den tidligere Irma-direktør en stilling som salgsdirektør i Dansk Supermarked, nærmere bestemt Føtex.

Her skal han være med til at løfte kæden i forhold til kundeoplevelse, profil og ikke mindst driftsmæssig effektivitet og lønsomhed, skriver Føtex i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Topchef i overraskende jobskifte

- Jan har bred erfaring indenfor detailhandlen generelt og stærke egenskaber indenfor bl.a. ledelse, personaleudvikling, styrkelse af indkøbsoplevelsen og driftsmæssig optimering. Jeg er sikker på, at han vil kunne bidrage markant til vores arbejde med at videreudvikle Føtex, siger direktør Mette Maix i meddelelsen.

Skal styrke kæden

Ansættelsen sker som et led i Dansk Supermarkeds forsøg på at styrke sine kæder.

- Føtex har i forvejen et stærkt ledelsesteam, som Jans kompetencer passer fint ind i. Ansættelsen viser vores klare intention om at styrke kæderne endnu mere, siger adm. direktør i Dansk Supermarked, Per Bank.

LÆS OGSÅ: Strategisk toplederskifte i Dansk SupermarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD