Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Irma indstifter ny pris

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 18 september 2013 kl. 05:40 af: Freja Thorbech

Med en ny pris vil Irma hylde de leverandører, der sørger for, at kæden kan sælge kvalitetsprodukter til kunderne.

Irma sætter pris på sine leverandører, og det vil supermarkedskæden nu vise med en ny pris, der er indstiftet til formålet.

Irmas Ærespris hedder prisen, der skal hylde de leverandører, der sørger for, at Irma kan tilbyde kunderne kvalitetsprodukter i kædens butikker.

- Uden vores leverandørers dedikation, kvalitetsfokus, pålidelighed og gode samarbejdsevner var Irma ikke nået dertil hvor vi er i dag. Derfor har vi fra og med i år – 2013 – besluttet, at indstifte Irmas Ærespris der gives til en leverandør, der har udmærket sig. Udmærkelsen kan være indenfor områderne innovation, økologi, dyrevelfærd, leveringssikkerhed, loyalitet, kvalitet og godt købmandskab, siger kædedirektør for Irma, Jesper Uggerhøj, i en udtalelse.

Første modtager er fundet

Æresprisen 2013 - den første af slagsen - er netop blevet uddelt i forbindelse med Irmas årlige leverandørkonference. Prisen gik til Allison A/S, der producerer produkterne i Irmas Tusindfryd personlig pleje serie, og her var man glad for æren.

- Hos Allison er vi utrolig stolte over, at være den første modtager af Irmas Ærespris. I mere end 10 år har vi haft en fantastisk samarbejde med Irma, og kun gennem dette god samarbejde er det lykkedes os, at udvikle en fantastisk serie af produkter, der også værdsættes af Irmas kunder, siger direktør Flemming Haahr.

LÆS OGSÅ: Bilka vinder CSR prisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD