Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Her er vinderen af E-handelsprisen 2013

Unisport løb med aftenens hovedpris og havde svært ved at få armene ned efter prisoverrækkelsen.
Foto: detailfolk.dkFredag den 24 maj 2013 kl. 08:44 af: Freja Thorbech

Den prestigefylde E-handelspris blev i aftes uddelt til en virksomhed, der har udmærket sig på en særlig måde online.

Der var dækket op til fest, da Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) havde inviteret den samlede e-handelsbranche til fest og prisoverrækkelse i Falconérsalen i København.

Den helt store vinder blev Unisport, der løb med aftenens hovedpris E-handelsprisen 2013.

LÆS OGSÅ: Se alle e-handelsvinderne 2013

Og juryen var da heller ikke i tvivl om, hvorfor det netop var det fodboldglade site, skulle have den prestigefyldte pris. 

- Unisports model med både at være en webshop og et medie har vist vejen til brugernes hjerter. Unisport leverer unikt indhold på deres WebTV platform, og brugerne kan tjekke fodboldstøvlerne og pasformen gennem avancerede 3D scanninger af pasform og endda få leveret inden for tre timer. De har 75.000 fans på Facebook, deres webTV har flere end 300.000 visninger pr. måned. De voksede med 45 % sidste år – og tjente penge!, lød det blandt andet i begrundelsen.

Og hos hovedpersonerne selv var det også svært at få armene ned.

- Vi er vildt glade og stolte. Det er noget, der giver ekstra krudt til at arbejde endnu hårdere i fremtiden, sagde adm. direktør i Unisport Filip Domagala til detailfolk.dk umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

LÆS OGSÅ: Derfor skaber E-handelsprisen værdi

Han var da heller ikke i tvivl om, hvorfor det netop var ham og hans team, der løb med prisen.

- Jeg tror, at vi tænker meget anderledes. Vores tilgang er fundamental anderledes. Vi skaber indhold omkring vores produkt i stedet for at have en produkt/pris-tankegang, sagde han.

Fejrede 80 millioner til branchen

Det var 14. gang, at E-handelsprisen blev uddelt. Og adm. direktør i FDIH Annette Falberg understregede i sin velkomst, at bare det at være nomineret er en bedrift i sig selv. Samtidig lagde hun vægt på, at der var endnu en rigtig god grund for de 400 festklædte deltagere til at skåle en ekstra gang.

Det var nemlig også dagen, hvor FDIH vandt en stor sag om satsen for dankortgebyrer på nettet. Det er noget, der sparer den samlede branche for 80 millioner kroner bare i løbet af det første halvandet år, forklarede Annette Falberg fra scenen i den propfyldte sal med et bragende bifald til følge.

LÆS OGSÅ: Afgørelse: Nets skal sænke dankortgebyrer på nettet

Forventningspres

Også erhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen havde lagt vejen forbi for at fortælle om de tiltag, som regeringen har i støbeskeen for at lette hverdagen for branchen. Her lagde hun vægt på, at regeringen med 22 initiativer vil forbedre bredbåndstilgængeligheden i hele Danmark samt at man i efteråret vil præsentere en vækstplan for det digitale område med udgangspunkt i anbefalinger fra et nedsat team.

Unisport skal nu repræsentere Danmark til det, der kan kaldes det europæiske grandprix for e-handel 'European e-commerce award' i Barcelona.

Og der blev lagt pres på fra såvel Annette Falberg, Annette Vilhelmsen og aftens værtinde Natasha Friis Saxberg, der alle påpegede, at tiden er kommet til en førsteplads, da nemlig.com fik en tredjeplads for to år siden, mens Smartguy løb med en andenplads i den internationale konkurrence sidste år. 

LÆS OGSÅ: Her er Danmarks bedste netshop

E-handelsprisen uddeles hvert år og er årets største fest i e-handelsbranchen. Sidste år løb SmartGuy med prisen. Juryen består af eksperter og beslutningstagere fra store e-handelsvirksomheder, der i fællesskab udpeger vinderne. Mens juryen de første kiggede meget på teknik og løsninger, har der de senere år været mere fokus på forretning og købmandskab.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD