Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Bilka vinder CSR pris

Foto: detailfolk.dkThursday den 12 September 2013 kl. 05:40 af: Freja Thorbech

Bilka vinder en pris på baggrund af en CSR-satsning, som kæden lavede sammen med Folkekirkens Nødhjælp tidligere på året.

Bilka kan nu glæde sig over at have vundet en pris til Fundraiserprisen 2013.

Supermarkedskæden vandt sammen med Folkekirkens Nødhjælp i kategorien Bedste Fundraising-kampagne med indsamlingsprojektet ”Giv en livline til Malawi", skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Juryens begrundelse lød:

- Det er et flot CSR samarbejde, som formår det alle, der gerne vil arbejde med erhvervslivet, drømmer om. Der sker en aktiv involvering fra hele virksomheden. Der bliver fulgt op og udviklet efterhånden som man ser, samarbejdet kan bære det. Det er et signifikant beløb, der indsamles.

Glad for opbakning

Hos Bilka var der stor glæde efter prisoverrækkelsen.

- Da vi blev udråbt som vindere af prisen, blev jeg naturligvis rigtig glad. Jeg er stolt over, at Bilka har valgt at bruge ressourcer på humanitært arbejde. Men jeg er om muligt endnu mere stolt over, at vores kunder, medarbejdere og leverandører bakker så flot op om vores initiativ, siger Bilka marketingsdirektør, Thorbjørn Sejer Jensen, der tog imod prisen.

Fundraiserprisen bliver uddelt af ISOBRO, Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation. Prisen skal inspirere og motivere fundraisere i deres arbejde og sikre etisk og moralsk fundraising i fremtiden.

Dansk Supermarked har for nyligt bekendtgjort, at man udvider samarbejdet med Folkekirkens Nødhjælp. For tiden samler detailgiganten derfor ind til ofrene i Syrien i kæderne Føtex, Salling og Bilka.

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked samler ind til SyrienFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD