Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Fokus på CSR i detail

Foto: morguefile.comTuesday den 2 April 2013 kl. 15:10 af: Simone Hansen

Store dele af detailbranchen er allerede hoppet med på CSR-bølgen, og den 16. april afholdes der konference, hvor du og din virksomhed kan få gode råd om CSR.

Det er blevet ganske populært for virksomheder at tage samfundsmæssigt ansvar og tage hensyn til blandt andet miljø, menneskerettigheder, sociale forhold og arbejdsforhold med andre ord, føre en CSR-strategi.

Den 16. april afholder foreningen MyFamily, konferencen Who Cares Wins, om netop CSR og eventen kan følges gratis på nettet. 

Madspild og pels

CSR er allerede ganske udbredt i detailbranchen, for eksempel kvittede Rema 1000 i 2008 alle mængderabatter for at undgå madspild i de danske hjem. Hos møbelkæden Jysk kommer man på både anmeldte og uanmeldte besøg hos leverandører for at tjekke op på at krav om miljø og sociale forhold bliver overholdt. Og hos butikkerne i Dansk Supermarked stoppede man sidste år med at føre alle former for pels. 

Jysk fortsætter samarbejde med Red Barnet


Senest har Jysk meddelt, at de fortsætter deres samarbejde med Red Barnet. Som erhvervspartner donerer Jysk et større beløb til Red Barnet. Pengene går blandt andet til Work2Learn-projektet,  et projekt der giver bangladeshiske børn og unge mulighed for at få en erhvervsrettet uddannelse, som er en kombination af et ni måneders skoleophold og et tre måneders praktisk forløb på fabrikker i hovedstaden Dhaka.

- Jysk har været aktivt engageret i arbejdet med Work2Learn, og med et land som Bangladesh, der er i udvikling, er det en del af vores strategi at bakke op om Red Barnet og projektet. Derfor støtter vi fortsat Work2Learn – nu som erhvervspartner til Red Barnet, udtaler Jonas Schrøder, Communications & CSR Director i Jysk, i en pressemeddelelse.

Gennem de seneste fire år har Jysk samarbejdet med Red Barnet om udviklingen af projektet.

Læs mere om konferencen her Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD