Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Holch Povlsens skobutikker taber stadig millioner

Thursday den 30 November 2017 kl. 10:20 af: Kristian Holgersen

Forsøg på at vende udviklingen har endnu ikke stoppet blødningen hos stor skokæde, der sidste år blev opkøbt af Anders Holch Povlsen.

For at finde det seneste overskud hos Bianco Footwear - som har butikker i hele Skandinavien - skal man spole tiden tilbage til 2010.

Blødningen fortsætter i årsregnskabet for 2016/17, hvor underskuddet lyder på 20 mio. kroner. Det er tre mio. mindre end i sidste regnskabsperiode, der blot var syv måneder lang. I 2015 var underskuddet ligeledes på 20 mio.

Selvom Bianco Footwear stadig ikke tjener penge, så burde de bedre tider være lige om hjørnet, fremgår det af ledelsesberetningen.

- Selskabet har været igennem en gennemgribende turn-around den seneste årrække. I samme periode er der sket en intensiveret fokusering på styrkelse af retailaktiviteten og kollektionsudvikling, som forventes at vise sin effekt i 2017/18, skriver ledelsen i regnskabet, hvor omsætningen ikke bliver lagt frem.

I starten af 2016 købte Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen aktiemajoriteten i Bianco Footwear for 100 mio. kroner. På sit højeste havde Bianco også 180 butikker, men det antal er nede på omkring 100 butikker.

LÆS OGSÅ: Skokæder trodser hårdt detailmarkedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD