Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Skokæder trodser hårdt detailmarked

Tuesday den 7 March 2017 kl. 10:30 af: Lise Møller Schilder

Skruen holdes lige i vandet hos firmaet bag Skoringen og Zjoos, der lander et sikkert resultat på trods af konkurrence fra netbutikker.

På trods af den generelle udvikling i detailhandlen, hvor en stor del af salget er rykket fra fysiske butikker over på nettet, ser det ud til, at andelsselskabet Shoe D-Vision klarer sig ganske fint.

Shoe D-vision Amba ejes af medlemmerne, som driver 93 norske og 128 danske skobutikker. Af disse er langt hovedparten profilerede Skoringen-butikker, men der indgår også en række Zjoos-butikker samt profilneutrale og ECCO-butikker i kæden.

Det seneste årsregnskab viser, at omsætningen for 2016 lander på godt 618 millioner kroner. Det er en lille forbedring i forhold til 2015, hvor omsætningen landede på 601 millioner kroner. Der er dog stadig et stykke vej til niveauet fra 2012, hvor omsætningen endte på 716 millioner kroner. 

Bedre indtjening

På den anden side er Shoe D-Vision blevet bedre til at holde på pengene. Resultatet af den primære drift er det højeste i fem år og lander på 13 millioner kroner. Årets resultat ender på 11,3 millioner kroner, hvilket er samme niveau som sidste år. Til gengæld er det en forbedring i forhold til både 2014, 2013 og 2012.

Selskabets ledelse bruger ikke regnskabet til at fortælle vidt og bredt om fremtidige investeringer. Her står der blot følgende.

- Selskabet foretager løbende udvikling af fodtøj mv. Der er ikke gennemført særlige udviklingsaktiviteter i 2016.

Forventningerne til 2017 er således også kun, at der opnås et positivt resultat. Dog tør ledelsen godt skrive, at den forventer vækst, når den ser på sine langsigtede målsætninger.

LÆS OGSÅ: Reklamebureau: Status på Biancos shitstorm efter en ugeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD