Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Hi-Fi Klubben vil gøre alle sine butikker til showrooms

Foto: detailfolk.dkMonday den 1 October 2018 kl. 10:02 - Kilde: Finans

Direktøren vil have Hi-Fi Klubben op i den digitale superliga og gøre kæden modstandsdygtig på et ellers presset marked.

Der er nye tider på vej i Hi-Fi Klubben, som arbejder på at omdanne sine mere end 100 butikker til showrooms. Det skriver Finans i to artikler.

- Butikkerne får en ny rolle i vores strategi, siger Christoffer Arensbach til mediet. Han er administrerende direktør i Hi-Fi Klubben.

- Medarbejderne skal fortsat kunne præsentere stærke lydoplevelser for kunder, men samtidig i stigende grad vejlede dem til at bestille digitalt via vores webshop. På sigt arbejder vi på at fjerne kasseapparaterne og lokale lagre for at give plads til lytterum og oplevelser for kunderne, fortsætter han.

Satsningen får Hi-Fi Klubben til at holde igen med at åbne flere fysiske butikker. I stedet vil direktøren med egne ord rykke op i den “digitale superliga.” Han går efter at integrere kædens digitale verden med salget på alle fem markeder for at imødegå konkurrence fra fx Amazon.

Investeringerne i den nye strategi høvler en smule af overskuddet hos selskabet AudioNord International A/S, som står bag Hi-Fi Klubben. Bundlinjen lyder på 33 millioner kroner for 2017/18. Omsætningen holder nogenlunde niveau med 1,14 milliarder.

Hi-Fi Klubben har 103 butikker. De ligger i Danmark, Sverige og Norge, Holland og Tyskland.

LÆS OGSÅ: Hi-Fi Klubben i nyt samarbejde med dansk design-ikon

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD