Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Netbutik åbner permanente showrooms

Foto: Sofakompagniet/PRTorsdag den 17 marts 2016 kl. 11:01 af: Søren Duran Duus

Efter i efteråret at have testet et pop-up-showroom i København satser møbel-netbutik nu på permanente showrooms i to byer.

Sofakompagniet har fået blod på tanden.

Det sker, efter at Sofakompagniet, som er en dansk møbel-netbutik med eget designerteam og egen produktion, i efteråret 2015 åbnede et pop-up-showroom i København. Det var en succes, og derfor åbner Sofakompagniet nu permanente showrooms i både København og Aarhus.

- I efteråret 2015 åbnede vi et pop-up-showroom i hjertet af København. Det var for at teste, hvor stor forskel det gør at have et showroom, hvor det er muligt at prøve vores møbler inden et eventuelt køb online.

- Til vores Grand Opening i september stod flere hundrede mennesker i kø og ventede på, at vi åbnede dørene - det var virkelig godt at se. Vores gæster havde glædet sig til at se vores møbler 'live', og heldigvis blev vores tre måneder lange pop-up-eventyr en succes, siger direktør i det danske møbelselskab Scandinavian Design International, der står bag Sofakompagniet, Christian Rudolph.

Begge åbner i april

Netbutikken lukkede som planlagt pop-up-showroomet umiddelbart inden jul og har brugt de mellemliggende måneder på at finde lokaler til de nye permanente showrooms i København og Aarhus.

9. april åbner Sofakompagniet på Standlodsvej på Amager, mens netbutikkens showroom i Aarhus kommer til at ligge på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, når det ifølge Christian Rudolph forhåbentligt åbner i slutningen af april.

Sofakompagniet er resultatet af stifterne Cathrine og Christian Rudolphs drøm om ’at udfordre den eksisterende møbelbranche ved at skabe lækkert møbeldesign af høj kvalitet, som alle har råd til’.

LÆS OGSÅ: Ny pop-up butik har hverken penge eller varelagerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD