Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Her er Danmarks nye legetøjskæde

Foto: PressefotoOnsdag den 4 januar 2017 kl. 10:00 af: Dennis Clausager

En af landets største onlinebutikker går sammen med fem udbrydere af Legekæden og skaber en helt ny kæde.

I 2016 forlod en række medlemmer den frivillige kæde Legekæden i utilfredshed over ledelsen i moderselskabet Indeks Retail, der også står bag Bog & Idé-kæden.

Nu går fem af de tidligere Legekæden-butikker sammen for at skabe en ny konkurrent. Det skriver den nye kæde i en pressemeddelelse.

Samarbejde skaber synergier

Den nye kæde får navnet Kids Coolshop og går i luften den 19. januar. Kæden bliver til i samarbejde med Coolshop.com, der er en af Danmarks største netbutikker, og det giver, ifølge indehaveren af Kids Coolshop i Frederikshavn, rigtig god mening.

- Ligesom e-handelsbutikker har brug for en effektiv distributionskanal, har butikskæder som os brug for en stærk e-butik. Vi har en ambition og et ønske om at være lige så stærke på nettet som i vores fysiske butikker. Derfor ser vi meget frem til samarbejdet med Coolshop.com, som formentlig er den stærkest mulige samarbejdspartner på området. Det bliver den optimale kombination af personlig betjening og gode oplevelser i butikkerne – kombineret med en knivskarp online-motor, siger Christian Vejby.  

Online går fysisk

Også for nordjyske Coolshop.com, der snart runder 1,9 millioner kunder, er det et stort ønske om at starte fysiske butikker, der nu bliver opfyldt.

- Vi har længe ønsket at etablere os med fysiske butikker, men må også erkende, at det ikke er der, vi har ekspertisen. Til gengæld har vi de seneste 15 år raffineret vores online-koncept, så vi i dag er en af de web-butikker, der står stærkest i Norden. Vi er selv drevet af leg og passion, og derfor passer det perfekt, at vi nu indgår et tæt samarbejde med fem tidligere Legekæden-butikker. Vi er et ideelt match for hinanden, siger Jacob Risgaard, marketingdirektør i Coolshop.com.

Den nye kæde har ambition om at være landets bedste på LEGO, og alene størrelsen på butikkerne gør, ifølge kæden, at der vil være fuldt fokus på events og oplevelser for børn og voksne. I første omgang er det alene jyderne, der kommer til at få glæde af den nye kæde, da det er de tidligere Legekæden-butikker i Aalborg, Frederikshavn, Horsens, Silkeborg og Svendborg der åbner som Kids Coolshop.

LÆS OGSÅ: Legetøjskæde skifter ejer og ansætter erfaren direktør
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD