Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Fætter BR ansætter ny chef: Vi har gjort et scoop

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 8 juni 2016 kl. 11:14 af: Søren Duran Duus

Legetøjskoncernen Top-Toy har fisket en vigtig medarbejder hos dagligvarekoncernen Coop. Og satser stort på onlinesalg.

Jesper Wacherhausen.

Det er navnet på den nye mand på posten som Head of eCommerce hos legetøjskoncernen Top-Toy, der står bag butikskæderne Fætter BR og Toys’R’Us.

Ansættelsen sker som led i legetøjskoncernens planer om en stærkere onlinetilstedeværelse, lyder det.

Jesper Wacherhausen kommer fra en stilling hos Coop, hvor han blandt andet har haft ansvaret for lanceringen af online-supermarkedet coop.dk/mad.

- Vi har en klar strategi om at styrke vores onlineområde yderligere, og med ansættelsen af Jesper Wacherhausen bliver det muligt, siger administrerende direktør i Top-Toy, Søren Torp Laursen, som betegner ansættelsen af Jesper Wacherhausen som ’et ægte scoop’.

- Vi satser stort på onlineforretning. Vi har altid ønsket at gå forrest, når det handler om at nytænke legetøjsmarkedet og skabe gode oplevelser for børn og deres forældre, og nu vil vi satse lige så stærkt på vores onlineforretning som på vores fysiske butikker. Til det er vi nødt til at indhente de stærkeste ressourcer overhovedet, og det har vi fået i Jesper Wacherhausen, fortæller Søren Torp Laursen.

Kommer med i topledelsen

Jesper Wacherhausen glæder sig ikke overraskende til at starte i sit nye job:

- Jeg ser store muligheder for at skabe en endnu bedre kundeoplevelse på Top-Toys onlinekanaler og samtidig udnytte det store butiksnet, som findes i Skandinavien, til at skabe væsentlige konkurrencefordele for Top-Toy på onlinemarkedet.

- Samtidig glæder jeg mig også til at komme med i topledelsen og blive en del af det stærke team, der allerede er i Top-Toy, siger Jesper Wacherhausen i en pressemeddelelse.

Top-Toy er den førende detailvirksomhed i Norden inden for legetøj og driver de velkendte legetøjskæder Fætter BR og Toys’R’Us med mere end 300 butikker og otte webbutikker.

Efter et langt tilløb kunne familien Gjørup, der ejede hele legetøjskoncernen Top-Toy i november 2015 meddele, at familien havde solgt 75 procent af koncernen til den store, svenske kapitalfond EQT.

LÆS OGSÅ: Sådan satser Fætter BR-familie formueFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD