Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny Fætter BR-ejer: Her er den nye direktør

Foto: detailfolk.dkFriday den 4 March 2016 kl. 10:16 af: Søren Duran Duus

Kapitalfonden EQT har præsenteret en ny topdirektør, som afløser BR-arvingen Peter Gjørup som direktør for legetøjskæden Top-Toy.

Goddag til Søren Torp Laursen og farvel til Peter Gjørup.

Sådan lyder det fra den svenske kapitalfond EQT, der oplyser, at BR-arvingen Peter Gjørup fratræder som administrerende direktør for legetøjskæden Top-Toy, der står bag BR- og Toys’R’Us-butikkerne.

Nyheden kommer fire måneder efter, at EQT overtog 75 procent af den store danske detailkæde.

Ifølge en pressemeddelelse har den nye direktør for Top-Toy, Søren Torp Laursen, været ansat i Lego i næsten 30 år og blandt andet stået bag virksomhedens ekspansion i USA:

- Jeg glæder mig meget til at være med i Top-Toy. Top-Toy er en ikonisk detailhandler i Skandinavien med ambitiøse planer for fremtiden, og jeg er både stolt og glad over at lede selskabet i denne spændende tid.

- Med en baggrund fra en familieejet virksomhed med stærke værdier, som ligger tæt op ad Top-Toys, er jeg sikker på, at jeg både kan løfte arven og skabe nye muligheder for Top-Toy i årene fremover, siger Søren Torp Laursen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ny Fætter BR-ejer sætter drømmehold

Peter Gjørups nye funktion

Selvom Peter Gjørup fratræder sin direktørstilling, er han stadig en nøgleperson i Top-Toy-koncernen, som EQT i november betalte omkring 1,74 milliarder kroner for at eje 75 procent af.

- Det vigtigste for familien og mig har altid været at træffe de rigtige beslutninger for Top-Toy. Jeg glæder mig til fortsat at beskæftige mig med selskabet som medlem af bestyrelsen og til at bidrage til den videre udvikling af Top-Toy, siger Peter Gjørup.

Efter et langt tilløb kunne familien Gjørup, der ejede hele legetøjsfirmaet Top-Toy med mere end 300 BR- og Toys’R’Us-butikker, 2. november 2015 endelig meddele, at familien havde solgt 75 procent af koncernen til den store, svenske kapitalfond EQT.

LÆS MERE I: BR-ejere sælger 75 procent til kapitalfondFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD