Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

To giganter slås nu om Fætter BR-milliardkøb

Foto: detailfolk.dkThursday den 24 September 2015 kl. 11:39 af: Søren Duran Duus

Kampen om det danske legetøjsimperium Top-Toy-koncernen med  Fætter BR-kæden er nu inde i den helt afgørende fase. Kapitalfonden Nordic Capital er røget fra.

Som vi har omtalt i flere artikler her på detailfolk.dk, er der hård kamp om familien Gjørups livsværk, Top-Toy, som står bag Fætter BR-kæden.

Ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten er feltet af potentielle købere nu skåret ned til to, eftersom kapitalfonden Nordic Capital er røget fra. Tilbage står den danske kapitalfond Axcel og den nordiske kapitalfond EQT, som er klar til at kaste sig over den kendte danske legetøjskæde.

Alt tyder derfor på, at det er et spørgsmål om kort tid, inden den stenrige Gjørup-familie sælger en stor bid af legetøjsimperiet Top-Toy, der som nævnt står bag Fætter BR.

Prisen forventes at ligge i omegnen af 1 milliard kroner.

LÆS OGSÅ: Fætter BR millimeter fra milliardsalg

Omkring 341 butikker

I august sagde administrerende direktør og tredje generation i legetøjsfamilien, Peter Gjørup, at han ikke vil kommentere salgsprocessen.

- I sagens natur kan jeg ikke sige frygteligt meget om den del. Vi kommer til at forhandle med potentielle partnere, og det ønsker vi ikke at gøre gennem pressen, sagde Peter Gjørup til Børsen.

Sammen med sin bror, fætter og kusine ejer han Top-Toy-koncernen.

Peter Gjørup fortalte til Børsen i december 2014, at den 50-årige familievirksomhed, som også står bag Toys'r'us-butikkerne, trods mange års modvilje nu havde besluttet at invitere en partner ind i virksomheden.

Top-Toy har i dag omkring 341 butikker og mere end 2200 medarbejdere.

LÆS OGSÅ: Fætter BR sat til salgFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD