Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sådan satser Fætter BR-familie formue

Foto: detailfolk.dkWednesday den 1 June 2016 kl. 10:38 - Kilde: Børsen

Den kendte detailfamilie Gjørup har fundet ud af, hvordan familien kan investere nogle af de mange tjente penge.

Familien Gjørup er nu klar til at investere nogle af de 1,7 milliarder kroner, familien tjente, da den i november 2015 solgte 75 procent af ejerandelen af Top-Toy, der står bag kæderne Fætter BR og Toys'R'Us, til den svenske kapitalfond EQT.

Således fortæller Peter Gjørup til dagbladet Børsen, at familien skyder en stor del af formuen i danske selskaber med stort vækstpotentiale. Samtidig oplyser Peter Gjørup om en tocifret millioninvestering i it-virksomheden Famly, som er den første investering efter salget af Top-Toy.

- Det er en utrolig spændende og positiv måde at arbejde på, og det er en sjovere måde at investere på end aktier og obligationer. Derfor har vi også planer om i den kommende tid at foretage flere investeringer, hvor vi kan bidrage med noget kapital for vækst, siger Peter Gjørup, der indtil for nylig var topdirektør i Top-Toy, til Børsen.

En ’betydelig’ del 

- Der er mange, der har henvendt sig til os med både gode og mindre gode idéer. Men vi har tænkt os at være ret kræsne, når vi skal ud at investere i nye virksomheder. Den pose penge, vi nu står tilbage med, er ikke noget, der bare skal investeres lynhurtigt, fortæller Peter Gjørup.

Familien Gjørup har ikke lagt sig fast på, hvor stor en del af formuen der skal investeres i selskaber, andet end at det er en ’betydelig’ del. 

LÆS OGSÅ: Ny Fætter BR-ejer: Her er den nye direktør

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD