Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Legetøjskæde skifter ejer og ansætter erfaren direktør

Foto: detailfolk.dkTuesday den 27 September 2016 kl. 10:41 - Kilde: Børsen

Det er gået så dårligt for denne legetøjskæde, at franchisetagerne har opgivet og solgt kæden tilbage til moderselskabet.

Det har ikke været let for legetøjskæden Hamleys at skabe en driftig forretning i Danmark. Faktisk har det indtil nu ikke set ud som om, at det kunne lade sig gøre. Ifølge Børsen har Hamleys tabt 25 millioner kroner i Danmark over de seneste år.

I 2014 gik den danske del af kæden da også konkurs. Rettighederne til Hamleys i Danmark blev derefter købt af et islandsk firma, men efter et år viste det sig, at kæden stadig brugte flere penge, end den tjente. Derfor blev selskabet i januar overtaget af moderkoncernen Hamleys Group.

Hamleys Group har derefter givet det danske selskab, som driver tre butikker, en kapitalindsprøjtning på 32 millioner kroner. Og så har de indsat Claus Nielsen, som administrerende direktør for den nordiske del af Hamleys. Han var marketingdirektør i Top-Toy, som står bag Fætter BR og Toys'r'us. Og så var han direktør i Build-a-bear, kort før de gik konkurs.

- Når man overtager noget, som ikke har fungeret så godt, så koster det. Vi kunne have startet noget nyt, men vi valgte at overtage, fordi vi bekymrer os om, hvordan brandet bliver opfattet, siger han.

LÆS OGSÅ: Legekæden truet af opløsning

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD