Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Grøn koncept-Irma sætter rekord

Foto: CoopFriday den 9 February 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

 

Irmas eksperiment med en grøn butik sprænger rammerne for salg af økologi, lyder meldingen fra Coop.

Tidligere på året åbnede en grøn Irma på Østerbrogade i København, hvor der bliver lagt ekstra vægt på økologiske varer i sortimentet.

Ifølge en pressemeddelelse fra Coop har kunderne taget godt imod det nye koncept og købt økologiske varer i hidtil uset omfang. Denne varegruppe står således for en rekordstor andel på 86,2 procent af salget i de første 14 dage.

På landsplan udgør økologi knap 10 procent af det samlede dagligvaresalg. I nogle uger har Irma oplevet en andel på 50 procent i enkelte butikker, men aldrig noget i nærheden af tallet fra den nye butik.

- Irma ØKO er tænkt som et eksperimentarium for Irma, hvor vi kan teste, hvor langt vi kan gå med økologi og ikke mindst se, hvor langt vores kunder ønsker, at vi går, siger Irma-direktør, Søren Steffensen.

- De første uger har vist, at vi kan gå længere, end vi havde forestillet os. Og resultaterne fra Irma ØKO er derfor meget inspirerende for resten af kæden, fortsætter han.

Butikken har samtidig præsteret en markant større vækst i det samlede salg i forhold til resten af kæden, og kunderne har øget deres gennemsnitskøb i forhold til den gamle butik.

LÆS OGSÅ: Irma har premiere på nyt butikskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD