Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Irma klar med nyt convenience-tiltag

Monday den 13 November 2017 kl. 10:25 af: Kristian Holgersen

 

Hurtige måltider er blevet en ny kampplads for dagligvarekæderne. Nu er Irma klar med endnu et convenience-koncept.

Rigtig mange danskerne er forfaldne til at bruge penge på hurtige og færdiglavede madretter. Derfor er convenience gennem de sidste år blevet et nøgleord for det meste af dagligvarebranchen, hvor nye koncepter jævnligt dukker op for at lokke kunderne til.

Nu er Irma så klar med et nyt træk i convenience-kampen. Der er tale om konceptet Ta’ MAD Hjem, der bliver præsenteret som “ny, nem hverdagsmad til to personer eller hele familien,” i en pressemeddelelse fra Coop.

Konceptet er udviklet af Irmas egen slagter og består af retter, der bare skal en tur i ovnen, før de er klar til at blive serveret.

- Vores kunder har stemt med gaflen og vist os, at de er super glade for vores nemme måltidsløsninger, der kun kræver minimal tilberedning derhjemme. Derfor giver vi nu vores kunder et helt friskt og endnu mere grønt tilbud fra Irmas egen slagter, siger Trine Meyer, Irmas konceptchef for freshfood, i en pressemeddelelse.

Det nye koncept kommer i kølvandet på lanceringen af færdigretterne fra Coop Måltidsmarkedet, som blev lanceret i Irma i 2016.

Tidligere på efteråret meldte dagligvarekæden Meny sig ind i convenience-kampen med lanceringen af helt nye færdigretter tilberedt af butikkernes eget fagpersonale.

LÆS OGSÅ: Meny træder ind i convenience-kampen med nyt konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD