Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

7-Eleven-købmand skabte mio-forretning med denne strategi

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 4 oktober 2017 kl. 09:20 - Kilde: Business

Efter kun syv år i Danmark har Valton Illazi opbygget en strålende forretning med tre 7-Eleven butikker. Sådan gjorde han.

Det er gået hurtigt for Valton Ilazi. Han kom til Danmark fra Makedonien for syv år siden, og i dag driver han to 7-Eleven butikker i København og en på Frederiksberg. Det skriver Business.

Tidligere på året blev han kåret som kædens bedste købmand, hvilket blandt andet skyldes, at han har fået butikkerne til at køre så godt.

- Jeg sælger helt vildt. Mange af mine kunder kommer fra kontorer og virksomheder i nærheden. For eksempel bestilte Skatteankestyrelsen 200 croissanter i morges, mens Imperial Biografen ofte bestiller mellem 500 og 700 croissanter, siger Valton Ilazi til Business.

Han understreger, at han på ingen måde er kommet sovende til successen. Han sætter en ære i at oplære sine medarbejdere, så de yder den bedste service. De skal altid hilse på kunderne og sørge for at få øjenkontakt.

- Det er vigtigt at smile og levere den bedste service. Det giver mersalg, og kunderne vender tilbage. Jeg stiller meget høje krav til mig selv og mine medarbejdere, for jeg vil være den bedste til alt, hvad jeg foretager mig. Jeg går meget op i, at mine butikker har en høj standard, for de skal skinne, være rene og fyldt med varer, forklarer Valton Ilazi.

Hans firma oplyser ikke omsætningen, men havde i 2016 en bruttofortjeneste på 4,8 millioner kroner og et overskud efter skat på 600.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Kioskkæde vil åbne 55 nye butikker

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD