Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

7-Eleven åbner butik uden smøger og øl

Foto: 7-ElevenTorsdag den 6 juli 2017 kl. 09:59 af: Kristian Holgersen

Den landsdækkende kæde åbner nu sin tredje butik på et hospital. Flere varer fra det normale sortiment bliver siet fra af sundhedshensyn.

En smøg og en bajer kan nogle gange være gode til at dulme nerverne med, men når 7-Eleven åbner sin nye butik på Viborg Regionshospital til august, må patienter og pårørende med lyst til den slags finde andre steder at gå hen.

Den nye 7-Eleven får i stedet et sortiment med fokus på sundhed, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os meget til åbningen i august og til at kunne servicere både patienter, pårørende og medarbejdere på hospitalet, siger Jesper Østergaard, administrerende direktør for Reitan Convenience, selskabet bag 7-Eleven.

- Vi åbnede på Rigshospitalet for godt fem år siden og på Hvidovre Hospital sidste år, og begge butikker har været meget succesfulde og givet mange erfaringer, vi kan bruge her i Viborg, fortsætter han. 

På trods af manglen på cigaretter og alkohol, vil de fleste af varerne trods alt være de samme som i den resterende del af kæden.

- Butikken kommer ikke til at sælge hverken tobak eller alkohol. Men vi prioriterer naturligvis et bredt kiosksortiment med bl.a. gaveartikler, legetøj og produkter til personlig pleje. Derudover vil vi have et stort udvalg af sundere alternativer inden for mad, bageri og drikkevarer, f.eks. kvalitetssandwich, salater og juices fra kendte producenter som Cofoco og Palæo, fortæller Daniel Ødegaard, salgschef i 7-Eleven. 

LÆS OGSÅ: 7-Eleven går frem i nyt regnskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD