Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Her er årets købmænd i 7-Eleven

Torsdag den 30 marts 2017 kl. 10:45 af: Kristian Holgersen

På det årlige købmandsmøde har 7-Eleven uddelt priser til kædens bedste købmænd. Se vinderne her.

Hos 7-Eleven kan hele tre købmænd nu smykke sig med titlen som “Årets købmand.” Det skriver butikskæden i en pressemeddelelse.

At æren ikke kun tilfalder en enkelt købmand skyldes, at 7-Eleven-kæden er opdelt i tre dele: City 7-Eleven, Shell 7-Eleven og DSB 7-Eleven.

36-årige Valton Ilazi vandt prisen som den bedste købmand i city-butikkerne. Han driver tre af kædens mest besøgte butikker og har - ifølge begrundelsen - gjort dem til dem til velfungerende madbutikker med fokus på sandwiches, salater, wraps, juice og kaffe.

- Valton er meget passioneret, dygtig og hårdtarbejdende. Han stiller høje krav til sig selv og sine medarbejdere og vil være den bedste til alt, hvad han foretager sig, siger Jesper Østergaard, direktør i Reitan Convenience Denmark, selskabet bag 7-Eleven i Danmark.

- Han er dygtig til at uddanne, motivere og følge op på sine medarbejdere, og sammen med sit team formår han at skabe fremragende resultater. Både i forhold til høje butiksstandarder med flotte butikker og fremragende kundeservice, fortsætter han.

Vinder prisen for anden gang

I kategorien for de 7-Eleven-butikker, der ligger på Shell-tankstationer, vandt Jan-Erik Lund prisen som bedste købmand for anden gang. Han driver fem butikker i Jylland og kunne også lade sig hylde i 2014. 

- Jan-Erik Lund har opnået fantastiske resultater i løbet af sine ni år i 7-Eleven. Samtidig med at han har øget antallet af butikker, har han evnet at hæve omsætningen og bibeholde de høje butiksstandarder og den gode service. Det er meget imponerende og også noget af det, vi nu belønner ham for, siger Jesper Østergaard.

Samtidig vandt Flemming Andersen også en pris som “Året købmand.” Han driver til daglig 7-Eleven-butikken på Aalborg Station og boksede på et tidspunkt med kundetilbagegang. Men nu er udviklingen vendt.

- Flemming er altid klar på nye udfordringer og forsøger selv at hæve barren og gå forrest. Han er en meget respekteret købmand og er altid klar til at hjælpe og sparre med kolleger. Han har præsteret på et højt niveau over mange år og er nu for tredje år i træk blandt de nominerede – det vidner om vindermentalitet og vinderkultur i hans team, siger Jesper Østergaard.

LÆS OGSÅ: 7-Eleven havde mus på lageret i månedsvisFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD