Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop finder ny leder til convenience-satsning

Foto: detailfolk.dkThursday den 27 April 2017 kl. 09:17 - Kilde: Fødevarewatch

En erfaren Coop-profil skal have det daglige ansvar for koncernens nye convenience-satsning med Catering Danmark.

Da Coop præsenterede sit regnskab tidligere på måneden, kom det samtidig frem, at koncernen havde købt 50 procent af Catering Danmark.

Nu har Coop så udpeget den rette profil til at få satsningen sat på skinner. Det skriver Fødevarewatch.

Fremover får Esben Meier således ansvaret for den daglige drift af samarbejdet med Catering Danmark. Han er oprindeligt uddannet slagter og har gennem de sidste 26 år været hos Coop, hvor han tidligere har haft ansvaret for Måltidsmarkedet.

- Vi skal blandt andet ind og have kigget på C-måltidsmarkedet, og hvordan vi får det til at udvikle sig sammen med Catering Danmark, siger Esben Meier til Fødevarewatch.

Vil have flere måltidsløsninger

Samarbejdet med Catering Danmark har til formål at udvide udvalget af færdige måltidsløsninger og dermed styrke Coop på markedet for convenience-varer.

- Danskernes madvaner er under hastig forandring. En stadig større andel af måltiderne bliver enten spist på restaurant, som takeaway, som måltidsløsninger købt i supermarkedet eller leveret direkte til hjemmet, udtaler koncerndirektør Jens Visholm i en pressemeddelelse.

- Med denne investering vil vi stærkere ind på det marked, og udvikle flere og bedre tilbud til forbrugere, der både vil have kvalitet og nemmere løsninger, fortsætter han.

Catering Danmark har hidtil været ejet af Færch & Co. Kapital, der fortsat vil eje 50 procent af selskabet, som har cirka 130 medarbejdere og en omsætning over 200 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Coop afliver convenience-kæde

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD