Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Coop afliver convenience-kæde

Foto: Coop.dkFriday den 7 April 2017 kl. 10:28 - Kilde: Fødevarewatch

Der er ikke længere plads til to koncepter i Fakta-kæden, lyder meldingen fra Coops direktør.

Inden længe må danske forbrugere vinke farvel til landets 18 Fakta Q-butikker, som efter planen skal erstattes af normale Fakta-butikker. Det skriver Fødevarewatch.

Udløberen af Fakta-kæden med det grønne logo har siden åbningen i 2011 haft fokus på convenience-produkter som nem mad, kaffe og hurtige salater.

- Fakta Q bliver omdannet til de normale Faktaer. Vi vil ikke længere køre to koncepter i Fakta, siger adm. direktør for Coop, Peter Høgsted, til Fødevarewatch og uddyber:

- Q-butikkerne ligger lidt i det her convenience-felt lige nu, og når tiden kommer til, at de også skal moderniseres og opdateres, så bliver det til de normale røde Faktaer.

I går kunne Coop præsentere en markant nedgang i overskuddet. Dagligvarekoncernen og de selvstændige brugsforeninger kom ud af 2016 med et samlet resultat på blot 170 mio. kroner efter skat - sidste år var tallet 456 mio.

Tilbagegangen skyldes blandt andet Fakta-kæden, som gennem flere år har kørt med underskud. Det skal en gennemgribende modernisering nu lave om på. Ifølge Coops årsrapport har 178 butikker allerede indført det nye koncept F16.

LÆS OGSÅ: Overskuddet hos Coop styrtdykker

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD