Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Coop får ny koncerndirektør

Foto: detailfolk.dkMandag den 3 april 2017 kl. 10:30 - Kilde: Business

Posten som direktør for økonomi, regnskab og teknologi har været ledig et stykke tid i Coop. Den er nu blevet besat.

Coop har den seneste tid haft store problemer med deres it-system. Det bliver derfor en af de større opgaver at få styr på for Coops nye finansdirektør, Kræn Østergård Nielsen. Han får nemlig også ansvar for udviklingen af teknologi i den store detailkoncern. Det skriver Business.

Kræn Østergård Nielsen er 37 år, og han afløser finansdirektør Per Toelstang, der forlod posten i februar i år. Kræn Østergård Nielsen har tidligere været detailudviklings- og ejendomsdirektør og senest teknologidirektør i Coop.

Store it-problemer

Coop har den seneste tid haft store problemer med selskabets it-leverandør, KMD. Blandt andet har flere butikker kæmpet med forsinkede regnskaber og mangelfulde løn- og momsrefusioner, som følge af nye it-systemer.

- Jeg har både teknologi- og økonomiområdet, så ansvaret for, at vi har en velfungerende økonomistyring, peger kun et sted hen, og det er på mig og mit team, siger Kræn Østergård Nielsen og understreger samtidig, at Coop skal have lavet en løsning med KMD.

Han forklarer også, at han selv har haft ansvaret for en række af de it-problemer, som Coops butikker har oplevet, da han kommer fra en stilling som teknologidirektør i Coop.

Kræn Østergård Nielsen startede sin karriere som trainee i Dansk Supermarked, siden har han været hos ISS og hos konsulenthuset McKinsey & Company. I 2014 blev han headhuntet til Coop. 

LÆS OGSÅ: Coops CFO forlader koncernen

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD