Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Gratis butiksleje gav luft til iværksættere

Foto: FisketorvetOnsdag den 5 november 2014 kl. 05:50 af: Freja Thorbech

En måneds gratis husleje på Fisketorvet har sat gang i iværksætter-konceptbutikken Capstore, der nu vil fortsætte med at drive fysisk butik.

Iværksætterne bag Capstore, der indtil for en måned siden var en ren onlinebutik, vandt i september en måneds gratis husleje på Fisketorvet.

LÆS OGSÅ: Storcenter giver gratis husleje til iværksættere

I oktober slog de tre unge iværksættere derfor dørene op til en fysisk butik i det københavnske shoppingcenter. Det er gået så godt, at de nu har fået mod på at fortsætte med den fysiske butiksdrift. 

- I den måned, vi har haft butik på Fisketorvet, er vores salg steget markant. I butikken har vi solgt lige så meget som Capstores onlineforretninger, der dækker Skandinavien og Tyskland, tilsammen. Det har givet os selvtillid og et økonomisk fundament til nu at blive ”rigtige” lejere på Fisketovet, så vi har skrevet kontrakt på, at vi bliver i hvert fald de næste tre måneder, siger Lars Juul Madsen, der er medejer af Capstore, som han står bag sammen med vennerne Mads Groth Kragh og Henrik Thor Callesen.

Kåret som månedens butik

Capstore kan samtidig glæde sig over at være blevet kåret til ”Månedens Butik” på Fisketorvet i oktober på baggrund af et ’mystery-shopper’ besøg. Butikken udmærkede sig blandt andet ved sin ekstraordinære kundeservice og ved at have en indbydende butik. Og de unge iværksættere har da også fået blod på tanden i forhold til at udvide onlineforretningen.

- Nu ser vi frem til et forhåbentlig godt julesalg og januarudsalget og håber, at vi i de næste par måneder kan styrke vores forretning endnu mere. Selvom det er en investering at drive fysik butik, er vi nu ikke i tvivl om, at kombinationen med online og fysisk salg er den rette for Capstore, siger Lars Juul Madsen i en udtalelse. 

En god investering for Fisketorvet

For Fisketorvet har det også været en investering at give et butikslokale gratis i en måned. Men nu har Capstores butikskoncept vist sig at være så solidt, at begge parter var enige om at forlænge butikken på lige vilkår med andre lejere i centret. Centerchef Jacob Bannor er derfor ikke i tvivl om, at investeringen har været den rigtige for shoppingcentret.

- Projektet, som var helt nyt og lidt et sats for os, er gået ud over alle forventninger. Det havde til formål at støtte iværksættere samtidig med, at vi kunne få en unik butik ind, som kunne differentiere os fra andre centre, og det må man sige, vi er lykkes med. Det glæder os, at vi som en større spiller i detailmarkedet kan være med til at løfte de nyopstartede butiksdrivende, siger han.

Capstore er Skandinaviens største konceptbutik med kasketter og headwear. Drømmen for Capstore er at åbne flere butikker i Danmark og i udlandet, så kasketbutikken kan blive den største i Europa.

LÆS OGSÅ: 18-årig iværksætter: Fra børneopsparing til egen butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD