Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Kvalitetsmærkning trækker flere lejere til shoppingcenter

Foto: detailfolk.dkTuesday den 21 October 2014 kl. 13:33 af: Freja Thorbech

Hos Fisketorvet mærker man en større efterspørgsel fra nye lejere, efter centret har opnået en firestjernet kvalitetsmærkning.

Fisketorvet har i flere år arbejdet målrettet efter at opnå en firestjernet kvalitetsmærkning. Tidligere på måneden kom den i hus, og allerede nu kan centeret mærke, at arbejdet med at højne kvaliteten og øge centrets kundestrøm er med til at skabe en større efterspørgsel blandt nye lejere.

LÆS OGSÅ: Dansk shoppingcenter bliver firestjernet

- Ikke nok med at vi nu med vores firestjernede kvalitetsmærkning kan garantere vores lejere en høj standard for centrets generelle faciliteter og services, så har vi også en kundestrøm på 7,5 mio. om året - et tal der er stigende. Derfor oplever vi, at Fisketorvet er et attraktivt shoppingcenter at være til stede i for mange i detailhandlen. Det ser vi også hos de udenlandske mærker, der vil etablere sig i Danmark, siger Jacob Bannor, centerchef hos Fisketorvet – Copenhagen Mall, i en udtalelse.

1. oktober åbnede herretøjsmærket Bruun og Stengade således sin første butik i Danmark på Fisketorvet, og senest har også norske Dressmann og spanske Desigual åbnet butikker i shoppingcentret.

Flere inspirerende konceptbutikker

I arbejdet med at opnå det firestjernede stempel har Fisketorvet blandt andet sørget for, at rammer og services i centret lever op til en særlig standard. Nu oplever centret, at også lejerne gør en stor indsats for at tilbyde kunderne en ekstraordinær oplevelse i butikkerne.

- Trenden peger mod konceptbutikker, hvor der er fokus på, at kunderne i højere grad skal inspireres. I dag er det ikke nok at have tøj på hylderne. Tøjet skal præsenteres i omgivelser, der afspejler brandet og giver kunderne har lyst til at gå på opdagelse. Det kan nethandlen ikke tilbyde, og derfor ser vi et øget fokus på det her i centret generelt og blandt vores lejere, siger Jacob Bannor.

Fisketorvet er med sine 57.000 kvadratmeter Københavns største shoppingcenter. Centret åbnede i 2000 og gennemgik en omfattende renovering i 2012. I 2013 lagde 7,5 millioner vejen forbi centret, der har cirka 120 butikker, restauranter og cafeer.

LÆS OGSÅ: Storcenter giver gratis husleje til iværksættereFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD