Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Føtex sætter sig vildt øko-mål

Foto: detailfolk.dkMonday den 23 April 2018 kl. 06:00 af: Lise Møller Schilder

Føtex vil sælge langt flere økologiske varer. Og derfor har supermarkedskæden sat sig et nyt mål frem mod 2020.

Det skal altid være muligt at vælge en økologisk variant af en vare, når kunderne besøger Føtex. Det er målsætningen for supermarkedskæden, skriver Dansk Supermarked, i en pressemeddelelse.

- Nu sætter føtex for alvor skub i udviklingen mod mere økologi til de danske forbrugere. Det sker med en ny treårsplan, der øger udvalget af økologiske varer markant. Ambitionen er, at samtlige Føtex-butikker i 2020 skal have en økologisk variant af alle varer, skriver Dansk Supermarked.

Føtex regner med, at de mange flere varer i sortimentet også vil medføre et mersalg, således at Coop i 2020 vil sælge 100 millioner økologiske varer. I dag sælger kæden godt 60. 

– Vi har længe satset stort på økologi. De seneste år har vi i gennemsnit stillet en ny økologisk vare på hylderne hver dag, og vi har sænket priserne til discountniveau på en lang række varer. Vi oplever, at vores kunder overalt i landet efterspørger, at vi fortsætter den udvikling. Ved at sikre kunderne et økologisk alternativ på alle varer gør vi det lettere for vores kunder at foretage præcis det valg, de selv ønsker – om det er en konventionel eller økologisk vare, siger Føtex-direktør, Thor Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Anklage: Veganer-satsning i Føtex er vildledendeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD