Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Føtex skifter direktør – her er den nye

Thor Jørgensen overtager ansvaret for Føtex med udgangen af måneden
Foto: Dansk Supermarked GroupFredag den 15 januar 2016 kl. 09:15 af: Søren Duran Duus

Dansk Supermarked Group har fundet en efterfølger til Mette Maix, som hidtil har været direktør for supermarkedskæden Føtex.

Thor Jørgensen.

Det er navnet på den nye direktør for supermarkedskæden Føtex.

Det oplyser Dansk Supermarked Group i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at Thor Jørgensen efterfølger Føtex’ nuværende direktør, Mette Maix.

Dansk Supermarked Group beskriver Thor Jørgensen som ’en stærk Netto-profil’, der nu som øverst ansvarlig for Føtex skal sikre, ’at kæden fortsætter de seneste års positive resultater og forbliver en af danskernes foretrukne supermarkedskæder’.

LÆS OGSÅ: Føtex hyrer Silvans marketingchef

Masser af erfaring

Om valget af Thor Jørgensen som ny direktør for Føtex forklarer Dansk Supermarked Group:

- Føtex er i gang med udrulningen af en offensiv strategi, der blandt andet involverer et stærkt fokus på kvalitetsfødevarer, herunder egen slagter og bager kombineret med det brede udvalg inden for nonfood og tekstil. Den udvikling stiller Thor Jørgensen sig nu i spidsen for.

Thor Jørgensen kommer til Føtex fra funktionen som Chief Operating Officer i Netto International. Han blev hentet til Dansk Supermarked Group i januar 2014 efter en årrække hos Boston Consulting Group. Her opbyggede han ifølge oplysningerne fra Dansk Supermarked Group en stærk baggrund inden for FMCG og retail gennem arbejdet med store internationale detailhandelsvirksomheder i Australien, England og Tjekkiet samt opgaver i USA og på tværs af de nordiske lande.

Siden Thor Jørgensen kom til Dansk Supermarked Group, har han arbejdet med strategi og konceptudvikling samt optimering af drift og IT i Netto-regi i Danmark, Sverige, Tyskland, Polen og Storbritannien.

LÆS OGSÅ: Omstridt dyrekort-kampagne overholdt loven

Mette Maix forlader koncernen

CEO i Dansk Supermarked Group Per Bank er ikke i tvivl om, at han i Thor Jørgensen har fundet den rette mand internt i koncernen. Både til at stille sig i spidsen for Føtex og til at indgå i koncernledelsen.

Ikke overraskende glæder Thor Jørgensen sig til sine nye udfordringer.

- Føtex’ udgangspunkt er utrolig stærkt med mange fantastiske kvalitetsfødevarer, højt serviceniveau og et sortiment inden for nonfood og tekstil, som ingen andre supermarkeder matcher, siger Thor Jørgensen blandt andet i en pressemeddelelse.

Som Føtex-direktør efterfølger Thor Jørgensen Mette Maix, der senere på året skifter til et job uden for Dansk Supermarked Group. Hun nåede dermed at være Føtex-direktør i 3,5 år.

Thor Jørgensen overtager ansvaret for Føtex med udgangen af måneden.

LÆS OGSÅ: Føtex Food løser endelig øko-problemerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD