Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Føtex udnævner ny direktør med international erfaring

FAKTA

Anja Madsens CV

2020 - : Føtex, Salling Group
- Executive Vice President (Kædedirektør, føtex)

2012 - 2020: Sainsbury’s (UK)
- Head of Stores
- Head of Retail Labour Transformation
- Head of Online Operations
- Head of Strategy

2007 - 2012: Tesco (UK)
- Programme Manager, Supply Chain
- Step Change Manager
- Operations Development Manager
- Firm Building and People Development

2004 - 2007: LifeScan - Johnson & Johnson (UK/Spanien)
- Marketing Manager EMEA

Kilde: Salling Group

Thursday den 28 May 2020 kl. 11:35 af: Kristian Holgersen

Efter mange år i udlandet har den nye Føtex-direktør en værktøjskasse, der hidtil er uset i dansk detailhandel, siger topchefen.

44-årige Anja Madsen overtager posten som direktør i Føtex. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse torsdag formiddag.

Siden 2007 har hun arbejdet for to af Storbritanniens største detailkæder - først hos Tesco og siden Sainsbury’s. Men nu vender hun altså hjem.

- Anja kommer med en særdeles stærk baggrund fra nogle af de allerdygtigste indenfor retail, siger Per Bank. Han er administrerende direktør i Salling Group.

- Med en værktøjskasse, der er hidtil uset i dansk detailhandel, og med sin kundeindsigt og sit utrættelige fokus på kunder er hun den helt rette til at bygge videre på føtex’ gode udvikling. Derudover kommer hun i kraft af sit gåpåmod og sine personlige værdier til at yde et markant bidrag til vores øverste ledelsesteam, til føtex og til hele Salling Group, siger han.

Efter planen tiltræder Anja Madsen til september.

Et attraktivt brand

Sammenlagt har Anja Madsen tilbragt 26 år af sin karriere i udlandet. Senest stod hun i spidsen for Sainsbury’s - der er Storbritanniens næststørste reailer - supermarkeder og convenience-butikker i London.

Ifølge hende selv lå det ikke i kortene at vende tilbage til Danmark.

- At stille sig i spidsen for føtex er en mulighed, som er meget svær at takke nej til. Jeg er utroligt taknemmelig for at have lært så mange dele af retail at kende, som jeg har haft mulighed for i Sainsbury’s og Tesco, siger hun og fortsætter:

- Føtex har et særdeles attraktivt brand som kvalitetssupermarked, der samtidig er fuldt konkurrencedygtigt med discountbutikkerne. Jeg ser utrolig meget frem til at blive en del af en stærk organisation, der stadig har betydeligt potentiale indenfor online og convenience, og hvor vi virkelig kan gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.

Anja Madsen afløser Thor Jørgensen, der hidtil har været ansvarlig for både føtex og e-commerce & digital i Salling Group. Han vil fremover koncentrere sig om Salling Groups digitale aktiviteter.

LÆS OGSÅ: Kædedirektør stopper efter en lang karriere i CoopFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD