Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Telia ansætter ny retail-direktør

1. juni kan Torben Nørskov Pedersen sætte sig i stolen som ny retail-direktør i Telia.
Foto: PRWednesday den 13 May 2020 kl. 11:31 af: Dennis Clausager

Med kædeerfaring fra blandt andet lingeri, briller, byggematerialer og dagligvarer skal den nye ansvarlige for Telia-butikkerne styrke både salg og kundeoplevelse.

Den 1. juni kan en erfaren detailprofil, den 53-årige Torben Nørskov Pedersen, sætte sig i stolen som ny retail-direktør i Telia. Det skriver televirksomheden i en pressemeddelelse. 

20 års retail- og salgserfaring

Med skiftet fra jobbet som landechef for Change Lingeri i Danmark til retail-direktør i Telia, går Torben Nørskov Pedersen fra ”softwear” til hardware, og televirksomheden fremhæver selv deres nye overordnede ansvarlige for egne butikker, som en kompetent og målrettet leder med en stærk strategisk forståelse. 

Torben Nørskov Pedersen har over 20 års erfaring med retail, salg, service og ledelse, og har tidligere været regionschef i Profil Optik, Salgschef i Fakta, Kædechef i Telenor, varehuschef i Bauhaus og afdelingschef i Bilka.

Derudover har Torben gjort tjeneste i Hæren i mere end ti år og bl.a. været på FN-missioner på Cypern samt i Kroatien og Irak. Uddannelsesmæssigt har den nye direktør en Master of Business Administration fra Business Institute Aalborg samt akademiuddannelser i henholdsvis coaching og kommunikation fra Roskilde Handelsskole.

Hos Telia skal han sikre kundetilfredsheden og salget i butiksnetværket. 


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD