Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tidligere Flying Tiger-topchef finder nyt direktørjob

Foto: ColourboxTuesday den 10 March 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Et lille år efter bruddet med Flying Tiger kan Mette Maix nu kalde sig administrerende direktør for et stort, familieejet designhus.

I april 2019 kom det frem, at Mette Maix ville forlade posten som administrerende direktør for Flying Tiger Copenhagen.

Nu fortsætter hun karrieren hos Rosendahl Design Group, hvor hun har fået en tilsvarende topstilling. Det skriver designhuset i en pressemeddelelse.

Rosendahl Design Group har en stribe kendte brands i folden - herunder Kaj Bojesen, Lyngby Porcelæn, Holmegaard og Kähler.

- På trods af en stabil vækst gennem årene har jeg identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling, siger Henrik Rosendahl i en pressemeddelelse. Han forlader posten som administrerende direktør efter 15 år.

- Derfor har jeg udpeget Mette Maix, der har årelang erfaring fra en række danske og internationale detailvirksomheder, som ny CEO. Personligt ser jeg frem til at blive bestyrelsesformand for Rosendahl Design Group, siger han.

Trækker på erfaringer fra detailhandlen

Mette Maix har været en del af bestyrelsen siden august 2019, så hun kender allerede Rosendahl Design Group indefra.

I jobbet vil hun trække på sine erfaringer fra detailbranchen, som blandt andet tæller ledende stillinger i Føtex, Superbrugsen og britiske Tesco.

- Det er med stolthed, at jeg har takket ja til rollen som CEO for Rosendahl Design Group. Jeg ser frem til det gode samarbejde med Henrik og organisationen, som jeg det seneste halve år er kommet til at kende rigtig godt, siger Mette Maix og fortsætter:

- Vi er et godt match både værdimæssigt og professionelt, og jeg ser frem til i fællesskab at sikre en stærk synergi mellem vores ni brands samtidig med, at vi udvikler og fornyer os. Det og meget mere skal ruste Rosendahl Design Group til fremtiden.

Utilfreds med ledelsen

Da Mette Maix forlod Flying Tiger Copenhagen, skete det i kølvandet på større ændringer i ledelsen. De skulle være med til at få selskabet tilbage på ret kurs, men fik også den administrerende direktør til at sige stop.

- Vi har fået iværksat en omstilling fra hastig ekspansion med flere end 950 butikker til konsolidering af forretningen, sagde Mette Maix sidste år i en pressemeddelelse.

- Men jeg må også konstatere, at jeg ikke har følt mig tilfreds med den ledelsesmæssige opstilling, som blev vedtaget i januar, og derfor har jeg valgt at opsige min stilling, fortsatte hun.

LÆS OGSÅ: Topchefen forlader Flying Tiger efter uenighederFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD