Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Flying Tiger fyrer medarbejdere på “vanskelig dag”

Tuesday den 26 February 2019 kl. 10:57 af: Kristian Holgersen

Ny strategi skal give flere penge i kassen hos Flying Tiger, hvor hovedkontoret tirsdag er centrum for en større fyringsrunde.

Tirsdag bliver 40 medarbejdere på Flying Tiger Copenhagens hovedkontor afskediget.

Det sker som et led i bestræbelserne på at gøre virksomheden mere profitabel, skriver Flying Tiger Copenhagen i en pressemeddelelse.

- 2019 bliver et stabiliseringsår for os, efter at overskuddet i både 2017 og 2018 ikke har været så godt, som vi kunne ønske os, siger den administrerende direktør, Mette Maix.

- Derfor skal organisationen ikke længere være gearet til at åbne en ny butik hver tredje dag, som vi har gjort de seneste år, fortsætter hun.

Flying Tiger Copenhagen har i en periode ikke genbesat åbne stillinger. Det betyder 75 færre medarbejdere på hovedkontoret i forhold til december.

- Fokus skal i stedet være på at effektivisere og sikre den optimale drift af organisationen. Heldigvis kan vi se, at kunderne fortsat er begejstrede for vores koncept, og at basen af loyale kunder vokser. Vi har indledt 2019 rigtig godt med en stigning i like-for-like på 2,4 procent, siger direktøren.

En vanskelig dag

Ifølge Mette Maix er der tale om en “vanskelig dag.”

- Jeg vil gerne sige en stor tak til de medarbejdere, der nu forlader os og understrege, at vi gør vores yderste for at hjælpe de berørte kolleger videre så godt som muligt, siger hun og fortsætter:

- Jeg har forståelse for, at det er hårdt. Både for de kolleger, vi siger farvel til, og på dem, der bliver tilbage. Men for at sikre en fortsat positiv udvikling af virksomheden, er denne beslutning nødvendig.

Flying Tiger Copenhagen har 988 butikker i 30 forskellige lande. 77 af butikkerne ligger i Danmark.

LÆS OGSÅ: Flying Tiger hyrer nye chefer og sætter ekspansion på pauseFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD